Wheelbag™

Naturveiviser er en familiebedrift og et designverksted som søker etter bærekraftige løsninger for fremtiden. Sammen med vår familie i Tyskland har vi utviklet et ”upcycle” produkt som vi har kalt Wheelbag. Wheelbag er en veske som har blitt et helt konsept. Vi har vært på industriens søppelhauger og gjort oss tanker om hvordan vi kan skape et verdifullt produkt for deg og samtidig redusere noe som industrien har kastet. Vårt første resultat er Wheelbag – en veske som er laget av utslitte traktor- og lastebildekkslanger. Vi har utviklet en metode for hvordan den kan vaskes og sys. Videre har vi funnet overskuddsmateriale fra bilbelteproduksjon og lastebilpresenninger. Wheelbagen er designet av disse tre materialene og produseres med vår familie i Tyskland.

Med en Wheelbag kjøper du et produkt som ikke krever ressurser men du bruker av det som har blitt kastet. Den er ikke transportert over lange distanser. Din Wheelbag er unik. Ingen har en bag som deg som allerede har levd et liv med tusenvis av kilometer på landeveien. Med en wheelbag gjør du et statement at du har et bevisst forhold til hvilke produkter du bruker.

Wheelbag™ kommer i to modeller. Wheelbag™900 har en størrelse på 34cm bredde x 24cm høyde og koster 850 kroner. Wheelbag™600 har en størrelse på 20cm bredde x 20cm høyde og koster 850 kroner. Veskene kan kun bestilles på f2@f2.no  Send en epost med postadresse og bestill modell og farge. Angi postadresse og fakturaadresse (epost eller giro i posten). Vi sender deg faktura og etter to til tre uker – under en uke om vi har ditt fargevalg på lager – kommer din Wheelbag hjem til deg i posten. Porto koster 135 kroner.

Fargevalg for webben: Flerfarget, gressgrønn, skogsgrønn, solgul, rød, jordoransje, havblå, lilla.

gurtband_multicolor_30mm.jpg gurtband_maigruen.jpg gurtband_gruen.jpg gurtband_gelb_butterblume.jpg gurtband_rot gurtband_dunkelorange.jpg gurtband_dunkelblau.jpg gurtband_bordeaux.jpg

Wheelbag600

Wheelbag™ 600

Wheelbag™900

Wheelbag™900