Naturrom Design

Naturveiviser har spesialisert seg på utvikling av tjenester og produkter som skaper kulturelle, miljømessige, sosiale og økonomiske verdier. Vår arbeidserfaring og kompetanse ligger innenfor prosjektledelse, opplevelsesdesign, landskapsdesign og formidling.

 _______________

Kunst i natur: Når du tar en Naturveiviser med deg på tur, vil du oppdage mange naturrom med helt spesielle opplevelsesverdier. I Oppland har Naturveiviser valgt ulike naturrom og tilført en kunstinstallasjon som vi har kalt Erfaringsstoler. Erfaringsstoler er et konsept, der kunst forsterker naturrommets opplevelsesverdi, skaper undring og som oppfordrer til ettertanke.  All kunst i natur fra Naturveivisere er for å skape møter mellom mennesker, natur og kunst.

Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker vår naturrom design i din natur.

Stuveli AnjaDSC_5225

______________

Iskunst: Peder Istad har gjennom 20 år designet og skapt iskunst. Alt fra landart prosjekter som har blitt turmål for tusenvis av mennesker, til arkitektoniske installasjoner som en del av større arrangementer.

DSC_7498

_____________________________

Digital skilting: For friluftsliv, kunst i natur, kulturminner og økologi i regionen Land har vi, i samarbeid med TurApp AS, utviklet et konsept med digital skilting. På TurApp Land er over 60 turer og attraksjoner beskrevet med informasjon som er tilgjengelig via Google Play og AppStore.

Svev i Turapp Land

________________

Naturobservasjon: Til observasjon av et våtmarksområde har vi designet en naturobservasjonsplass “pålebrygga” som er inspirert av den lokale tømmerfløtingskulturen. Pålebrygga ble bygd med lokale materialer av vår samarbeidspartner Hans Magne Lunde.

Paalebrygga

_______________

Ta gjerne kontakt med oss på mobil +47 95006567 
eller e-post: f2@f2.no